Wanneer u een gehuurde film wilt kijken of wanneer u gebruikt wilt maken van de dienst uitzending gemist kan deze KPN storing voorkomen. De KPN storing “F301” houdt in dat de videoserver van KPN momenteel vanwege de drukte niet bereikbaar is. U kunt er zelf niets aan doen om deze KPN storing te verhelpen. Vaak kunt u na een paar minuten gewoon weer gebruik maken van uitzending gemist en de dienst voor het huren en kijken van films.

Wanneer u een film heeft gehuurd hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Een gehuurde film blijft namelijk gedurende 24 uur geldig.

Mocht u na een aantal minuten wachten nog steeds geen gebruik kunnen maken van uitzending gemist of kunt u nog steeds uw gehuurde film niet bekijken dan kunt u uiteraard contact opnemen met de klantenservice van KPN.

KPN storing nog steeds niet verholpen?
Wanneer de bovenstaande uitleg uw probleem niet heeft verholpen dan is er mogelijk toch iets anders aan de hand. Wij raden u dan aan om contact op te nemen met de klantenservice van KPN. Zij kunnen en willen u graag helpen bij het oplossen van uw KPN storing.