Het onderdeel KPN op storingverhelpen.nl helpt u bij het zelf oplossen van een KPN storing. Of het nu een storing betreft met Internet, Telefonie, Televisie of de mobiele diensten van KPN, hier vindt u de oplossing voor uw storing. Hieronder kunt u verder te navigeren naar het soort storing waar u mee te maken heeft. Wanneer u uw KPN storing, met behulp van de op storingverhelpen.nl gepresenteerde informatie, niet zelf kunt oplossen dan kunt u de contactgegevens van de klantenservice op deze pagina vinden.

KPN storing: Televisie

Storing KPN TelevisieVaak werken televisieaansluiting van KPN naar tevredenheid van de klanten. Het kan echter altijd voorkomen dat er zich een storing voordoet. Veel voorkomende foutmelding en KPN storingen bij een televisieaansluiting zijn de, bij bijna iedere klant bekende, F-codes en andere foutcodes. Verder zijn ook stilstaand, blokkerig of haperend beeld en een sterk verminderde beeldkwaliteit vaker gehoorde klachten. Zelf kunt u echter iets aan deze storingen doen. Een beter / sterker signaal kan stilstaand, blokkerig en/of haperend beeld en een verminderde beeldkwaliteit namelijk al verhelpen. Dit is eenvoudig te realiseren door het controleren van alle kabels en deze, indien nodig, te vervangen voor kwalitatief betere. Navigeer via de bovenstaande knop voor KPN storing: Televisie naar de pagina waar u meer uitleg krijgt over het verhelpen van F-codes en eventuele andere foutmeldingen en storingen. Wacht dus niet langer en gebruik nu bovenstaande knop om naar de pagina te navigeren die u helpt bij het oplossen van uw KPN storing: Televisie!

KPN Storing: Internet

Storing KPN InternetKPN doet haar uiterste best om de Internetervaring van alle klanten zo optimaal mogelijk te maken. Dit betekent natuurlijk niet dat u nooit klachten of een storing met Internet kan hebben. Een veel voorkomende KPN storing met Internet is bijvoorbeeld dat de snelheid van de internetverbinding erg traag is, steeds wegvalt of dat de internetverbinding lijkt te haperen. Niet alle storingen met Internet kunt u zelf verhelpen, maar voor een aantal problemen met uw internetverbinding zijn vaak eenvoudige oplossingen aanwezig. De instructies op de pagina voor KPN storing: Internet kunnen u hier verder mee helpen. Wacht dus niet langer en navigeer naar de pagina die u helpt bij het oplossen van uw KPN storing: Internet!

KPN storing: Telefoon

KPN Storing TelefoonLogischerwijs doet KPN ook haar uiterste best om ervaring met de diensten voor vaste telefonie zo goed mogelijk te maken. Een storing is echter altijd mogelijk. Niet alle storingen met vaste telefonie van KPN kunt u zelf oplossen, maar wanneer u bijvoorbeeld problemen ervaart met uw voicemail of nummerherkenning dan kunt u dit vaak wel zelf oplossen. Ook andere storingen met vaste telefonie kunt u vaak zelf oplossen. Wacht dus niet langer en gebruik nu bovenstaande knop om naar de pagina te navigeren die u helpt bij het oplossen van uw KPN storing: Telefoon!

KPN storing: Mobiele Telefonie & Mobiel Internet

Storing KPN MobielNaast Internet voor thuis en vaste telefonie biedt KPN ook mobiele telefonie en mobiel internet aan. In de meeste gevallen zijn mensen erg te spreken over deze diensten maar er kan zich natuurlijk wel eens een storing voordoen, zelfs met een iPhone 6. Deze storing kan dan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door het netwerk van KPN of door een probleem in de instellingen van uw apparaat. Wanneer het probleem bij KPN ligt kunt u vaak niets doen om het probleem op te lossen. Wanneer de klachten door uw toestel worden veroorzaakt zijn er echter vaak simpele tips en oplossingen om uw probleem te verhelpen. Wacht dus niet langer en navigeer naar de pagina die u helpt bij het oplossen van uw KPN storing: Mobiele diensten!